Steun het Rothbard Instituut

Het Murray Rothbard Instituut weigert omwille van politiek-filosofische redenen elke vorm van subsidie en bedrijfssponsoring, opdat onze onafhankelijkheid ten aller tijde gevrijwaard blijft. De werking van ons Instituut berust met andere woorden volledig op vrijwillige giften. Wij zijn bijzonder dankbaar voor elke vorm van steun aan onze organisatie. Zie hier een een korte voorstelling (PDF) van ons werk.

Lid worden

De meest directe manier om het Murray Rothbard Instituut te steunen is door lid te worden van onze organisatie. Dit kan door contact op te nemen via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. € 50,- te storten op onze rekening (zie onder). Wie lid wordt, is automatisch ingeschreven op onze nieuwsbrief, krijgt € 5,- korting de toegangsprijs van onze activiteiten en bij aankoop van boeken. 

Bovendien heeft een nieuw lid recht op een gratis boek, verkrijgbaar op onze activiteiten. De keuze bestaat uit de volgende 3 titels: De Utopie van de Mensenrechten (F. Van Dun), Wat heeft de overheid met ons geld gedaan? (M. Rothbard) of Rechtvaardigheid en Solidariteit (F. Bastiat). 

Daarnaast bieden wij voor € 100,- zilveren lidmaatschap aan, wat bovenop de standaard ledenvoordelen ook een gratis exemplaar van Het Fundamenteel Rechtsbeginsel met zich meedraagt.

Vrienden van het MRI

Wie voor € 10,- vriend wordt van het Murray Rothbard Instituut, ontvangt € 5,- korting op al onze activiteiten. Hiervoor volstaat een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en een overschrijving op onze rekening.

Doorlopende opdracht of gift

 Wij verwelkomen bovendien doorlopende opdrachten of vrijwillige giften ten voordele van ons Instituut. Dit betekent een kwalitatieve en structurele steun aan onze werking. Giften via PayPal of kredietkaart zijn ook mogelijk.

Begunstiger van een publicatie

Ten slotte biedt het Instituut ook de mogelijkheid om de publicatie van een boek te begunstigen, waar een bijzondere vermelding in het desbetreffende werk tegenover staat. Meer informatie over deze formule kan verkregen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Murray Rothbard Instituut vzw
Karel Oomsstraat 57
B-2018 Antwerpen
België

rek. nr. 651-1403897-22
BIC: KEYTBEBB
IBAN: BE06 6511 4038 9722

Bank informatie:
Keytrade Bank NV
Vorstlaan 100
B-1170 Brussel
België

Of betaal online met creditcard (links op de pagina) of PayPal (rechts op de pagina inloggen)