Rothbard Instituut Nieuwsbrief 21

Nieuwjaarsbuffet 1 februari 2014

Naar jaarlijkse traditie organiseert het Rothbard Instituut een nieuwjaarsbuffet. Zo één keer per jaar bieden we niet alleen geestelijk voedsel, maar ook de meer aardse variant ervan. We nodigen we u dan ook van harte uit op ons gastronomisch Nieuwjaarsbuffet dat plaatsvindt op zaterdag 1 februari vanaf 18.00u in het M-Café te Leuven. U kunt er genieten van de hoorn des overvloeds die het Brabantse ommeland te bieden heeft met o.a. rundsstoverij, scampi’s, diverse en verse groenten, kippeboutjes, een kaasassortiment en quiche met bladspinazie.

We hebben daarnaast het genoegen te melden dat de tafelrede zal worden gehouden door Dr. Tinneke Beeckman, doctor in de moraalwetenschappen en auteur van het boek 'Door Spinoza’s lens' - en van talrijke columns. Zij zal ons die avond onderhouden met een minilezing over redelijkheid en kritisch denken.

Inschrijven kan tot uiterlijk 28 januari, mits betaling via de Paypal-knop onderaan, of overschrijving op rekeningnummer BE06 6511 4038 9722 met vermelding van het aantal ingeschreven personen. Opgelet: in de prijs (€25 als student; €30 standaard tarief) is wel geestig gekeuvel met de aanwezigen inbegrepen, maar niet de geestrijke (of andersoortige) drank welk u naar eigen behoefte en vermogen dient te bekostigen.

Tarieven

Datum: zaterdag 1 februari 2014, 18.00u
Locatie: M-Café, Savoyestraat 10, 3000 Leuven (parkeergelegenheid in de ondergrondse parking aan het Ladeuzeplein)
Prijs: € 25 (student) / € 30 (normaal tarief)
(Opgelet! Alle vermelde prijzen zijn exclusief drankverbruik!)