Medewerker gezocht

Het Murray Rothbard Instituut is op zoek naar nog 1 medewerker om het bestuursteam te versterken. Het komende jaar zouden we terug een aantal Rothbard kringen en discussie avonden willen organiseren in Antwerpen, Leuven, Gent en Brussel. (Klik hier voor een voorbeeld van een discussiereeks uit het verleden.) Uw verantwoordelijkheid zou er in bestaan om deze dagen en avonden te organiseren, (eventuele) sprekers te contacteren, verantwoordelijk voor de voorbereidingen (dat natuurlijk uitbesteed mag worden), enzovoort. We schatten dat dit ongeveer 2 uur per week in beslag zal nemen, exclusief de evenementen zelf waarop uw aanwezigheid wel verwacht zal worden. Alles gebeurt in overleg met het huidige bestuur, maar uw input wordt ten zeerste gewaardeerd.

Uw profiel:

- Op dit moment student of recentelijk afgestudeerd

- U bent bereid dit project tot een goed einde te brengen (en daar de nodige tijd in te investeren)

- Uw ideologisch profiel ondersteunt het brede idee van vrijheid

- U ondersteunt de doelstellingen van het Rothbard Instituut

- Optioneel: u heeft de mogelijkheid om 1 keer per maand te zorgen voor een blogartikel van ongeveer 600 tot 1000 woorden (dit mogen ook vertaalde teksten zijn)

Wij bieden u:

- Helaas een onbezoldigde taak

- De mogelijkheid om mee te werken aan het project van het Rothbard Instituut

- Om goedkoper (soms gratis) deel te nemen aan evenementen

- Een boeiende ervaring bij een groeiende en ambitieuze organisatie

Indien u denkt dat dit iets voor u is, stuur dan een motivatiebrief, cv en een voorstel tot enkele discussie avonden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bijkomende vragen mag u ook naar dit e-mailadres sturen. Wij kijken uit naar uw sollicitatie!