weblog

Seminar Geld, goud, economie en libertarisme

Ik ontving net bericht van Hubert Jongen:

Steeds meer mensen ontdekken dat er in de maatschappij zoveel fout loopt door de politieke dwang. Op de Vrijspreker en andere sites wordt dit in discussies steeds duidelijker. Bij velen ontstaat dan ook de behoefte om zowel meer te leren als om eens met gelijkdenkende mensen persoonlijk te praten.

Een uitstekende gelegenheid daarvoor wordt nu met medewerking van het Libertarisch Centrum (en de Vrijspreker) georganiseerd in een seminar op 14 mei in Breukelen.

Nu is het tijd om ook offline de krachten verder te bundelen. Om relaties te smeden, elkaar energie te geven en meer en meer mensen te interesseren voor het libertarisme: de filosofie van de vrijheid.

Het eerste libertarisch seminar van 2010 is een uitstekende gelegenheid daarvoor. Voor iedereen die geïnteresseerd is in meer persoonlijke vrijheid wordt een aantrekkelijk programma geboden.

Hoofdspreker (Engels) is James Turk, oprichter en bestuursvoorzitter van Goldmoney.com, wereldwijd het grootste en veiligste systeem waarmee goud gekocht en bewaard kan worden. Hij zal adviezen verstrekken over veilige beleggingen voor je spaargeld! Ook spreken Toine Manders en Albert Spits. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen.


> Bekijk het programma op vrijspreker.nl