Rothbard Nieuwjaarsbuffet 2014

Varia
| Gepasseerd: 
zaterdag 1 februari 2014 18:00 - 22:00

| Locatie: M-Café  |  Plaats: Leuven, België |

Naar jaarlijkse traditie organiseert het Rothbard Instituut een nieuwjaarsbuffet. Zo één keer per jaar bieden we niet alleen geestelijk voedsel, maar ook de meer aardse variant ervan. We nodigen we u dan ook van harte uit op ons gastronomisch Nieuwjaarsbuffet dat plaatsvindt op zaterdag 1 februari vanaf 18.00u in het M-Café te Leuven. U kunt er genieten van de hoorn des overvloeds die het Brabantse ommeland te bieden heeft met o.a. rundsstoverij, scampi’s, diverse en verse groenten, kippeboutjes, een kaasassortiment en quiche met bladspinazie.

We hebben daarnaast het genoegen te melden dat de tafelrede zal worden gehouden door Dr. Tinneke Beeckman, doctor in de moraalwetenschappen en auteur van het boek 'Door Spinoza’s lens' - en van talrijke columns. Zij zal ons die avond onderhouden met een minilezing over redelijkheid en kritisch denken.

Inschrijven kan tot uiterlijk 28 januari, mits betaling via de Paypal-knop onderaan, of overschrijving op rekeningnummer BE06 6511 4038 9722 met vermelding van het aantal ingeschreven personen. Opgelet: in de prijs (€25 als student; €30 standaard tarief) is wel geestig gekeuvel met de aanwezigen inbegrepen, maar niet de geestrijke (of andersoortige) drank welk u naar eigen behoefte en vermogen dient te bekostigen.

 

Adres
Savoyestraat, 3000 Leuven, België

 

 

Kaart


 

 

Alle datums


  • zaterdag 1 februari 2014 18:00 - 22:00

 

 

Powered by iCagenda