Wat is vrijheid?

Debat
| Gepasseerd: 
donderdag 12 december 2013 19:00 - 22:00

| Locatie: Liberaal Archief  |  Plaats: Gent, België |

Donderdag 12 december zullen Murray Rothbard Instituut (MRI) voorzitter Lode Cossaer, Libera! voorzitter Boudewijn Bouckaert en Liberales voorzitter Claude Nijs in debat gaan over het belangrijke thema 'Wat is Vrijheid?' De drie heren zullen een korte voordracht houden, waarna ze met elkaar in debat zullen gaan. Aan het einde zal er nog ruimte zijn voor kritische vragen uit het publiek aan een van deze drie heren.

Het debat is georganiseerd om zowel de gelijkenissen als de verschillen in basisfilosofie te verkennen en uit te diepen. 

Het debat zelf start om 20.00, maar vanaf 19.00 kan u aanwezig zijn op deze activiteit. Er zal een boekenstand zijn waarbij ook meer informatie te vinden is over alle drie deze organisaties. 

Het Murray Rothbard Instituut is blij met deze kans om met Liberales en Libera! in debat te gaan over dit belangrijk onderwerp. Deze activiteit wordt gezamelijk georganiseerd. 

Indien u wenst in te schrijven, gelieve dit te doen door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. + vermelding met hoeveel mensen u zal komen. Dit om een idee te hebben hoeveel volk er verwacht wordt op de receptie. 

 

Adres
Kramersplein 23, 9000 Gent, België

 

 

Kaart


 

 

Alle datums


  • donderdag 12 december 2013 19:00 - 22:00

 

 

Powered by iCagenda